Saturday, July 4, 2009

Shopping..shopping!



Agh...letih. Tapi puas hati...ekeke. Hajat hati nak beli bag saja tapi terlajak sekali beli dua seluar untuk ke office. Bag pun sangat cantik.

Overalnya, hari ini hati saya lalala..menyanyi riang. Dapat shopping..dapat makan ayam penyet ria..dapat makan Dime Cake..dapat minum kopi o panas. Susah nak dapat peluang macam ni tau.

Thanks G, sbb sanggup teman kan I shopping dan berjogging di Ikea, Ikano dan Curve.!

Oh..gambar di atas, Ananna bergaya ala-ala model bersama Cow.!

**sebelum sale tamat, saya mahu beli kasut pula..**

2 comments:

  1. wow shopping ni. lain kali ajak la reel temankan. reel x akan dpt bagi cdgn atau pandangan kalau kakak tanya pasal beg atau yg cantik la sebab reel x pandai hehe

    ReplyDelete
  2. Apesal lar komen dah 2 kali tapi tak appear2. mogok ar dgn blogspot nih...!

    Eh..lupa nak singgah rumah Reel masa gi Curve tuh..rugi ar..nak minum air kosong..ekeke.

    ReplyDelete