Sunday, August 2, 2009

Orange di Right Angle.





Ha..gaduh lagi Orange...gaduh lah lagi. Tahun ni je dah 3 kali mommy kena bawak Orange gi jumpa Doc. Berapa kali dah pesan..bila keluar tu elok2 sket..nak gaduh pon make sure lar menang. Ni tak..balik je injured. Lepas ni orange kena grounded forever. Mommy dah beli tali dah..Doc bagi free. Nak kuar gi jalan2 dgn mommy or naik keta pusing2 satu kampung. No more mengada2 nak keluar2 jadik macho. I did told you no matter berapa tua pon Orange..U still my baby tau dak!!!

Abg Nen pon dah agreed..Orange dah tak boleh keluar lagi.

Dah..dah..tak mo lagi dengar Orange komplen2. Shoo..zip..zip..jgn nak derhaka.!

5 comments:

  1. alololo ciannye kucim niii... teruk ke injured tu? smpi terjelir dah lidah tu... tgk gaya cam kalah teruk... gaduh ngn sape tu?

    ReplyDelete
  2. hahaha part yg last yang tak tahan tu. jgn derhaka katanya.

    simpan dalam rumah jer kakak. sekali2 bawak jalan2 dalam kete. sinchan suka everytime reel bawak jalan2 dalam kete. dia akan berdiri, kaki depan kat cermin kete dan kaki blkg kat kusi. dia akan tengok 'permandangan' kat luar. bila dia tengok kart aiskrim dia akan mengiau minta reel tolong belikan. ok ok... part aiskrim tu reel tipu hehehe. tapi best tengok dia tengok ke luar tingkap. huhuhu rindu sinchan

    ReplyDelete
  3. Syura & Hidney...

    1. Terjelir lidah tuh sbb kena bius..ekeke.
    2. Kalah teruk sgt tu tak lar..tapi bernanah lah pipi n telinga tu ha..skrg ni ada tanda lima posen kat telinga..tanda nanah.
    3. Nama kucing jahat tuh kucing nasik lemak sbb dia tiap2 hari pi mamam nasik lemak kat rumah jiran sebelah.
    4. Mmg Orange nih simpan dlm kandang dan dlm rumah. Tapi ni skrg ni pandai sgt bukak tingkap dan terjun keluar.
    5. Pandai betul Sinchan tu ye...mintak ice cream! Orange pon pandai gak..tapi mintak cium..kucing gatal! ekeke.

    ReplyDelete