Friday, November 27, 2009

Shopping buku.


Today saya shopping :

1. A lion called Christian - Anthony Bourke & John Rendall.
2. If you could see me now - Cecelia Ahern.
3. The Story of Edgar Sawtelle - David Wroblewski
4. Alphabet activity pack
5. Numbers activity pack.

Ha...kalau ikutkan hati nak beli banyak lagi. Tapi sebab Honey sudah jeling terpaksa lah meninggal kan kedai buku dengan rasa separuh hati dah jatuh..huhuhu.

5 comments:

  1. cecelia ahern's if you could see me now to tak berapa best sgt kalau compare dgn p/s i love you. reel dah baca dah hehehe

    ReplyDelete
  2. Bestnye tgk byk bukuuuuuuuu.. Sungguh best lg kalo beli sekali byk walopun xtau bile nk bace heheh
    Mcm saye.. Ade 2 buku pending nk kene bace tp tgn dh gatal nk beli lg.. ;) alaaa kalo honey u jeling, u kasik la resit kt dia, bleh potong income tax kan hahaha

    ReplyDelete
  3. Reel..P/S I love U tu buat akak sesak nafas ok..sedih ya amat..huhuhu.

    Faisyura..hahaha..kita sama la..actually kita ada 4 buah buku belum baca tapi dah gatal tgn nak beli buku baru..Sbb tu En Honey kuat menjeling..ekeke.

    ReplyDelete
  4. one day kita shopping buku sesama k. boleh berdiskusi tentang buku yg kita minat. syiok!

    ReplyDelete
  5. Reel..ok no problem..best tuh..ekekke.

    ReplyDelete