Saturday, January 30, 2010

Apa yang Wawa fikirkan.?

Banyak..

 

Training..emh..nak pergi ke tak ni? Dua hari kena duduk Melaka. Atau saya berulang alik dari Klang ke Melaka setiap hari.? New Model nak launch..dan kalau saya tak pergi training..nanti diri sendiri yang rugi.

 

Today is our boss birthday. Kami buat party sikit-sikit. Siap ada acara surprise lagi. Harap-harap bila kami sudah bersusah payah men”jilat” (bodek tahap dewa), tak da lah mood tu asyik berswing aje.

 

Sesat lagi..ye..saya sesat lagi dan lagi bila ke KL. Kali ini di Setapak. Tension tau..sesat selama sejam. Siap kena suruh orang ambik kan lagi…huhuhu. Apalah..betul  kata Hidney W., sesat tu sudah sinonim dengan saya..huhuhu..shoud I buy a GPS?

 

Tetiba saya teringatkan Orange. Rindu dengan Orange. Dulu masa ada Orange, tikus tak berani nak tunjuk muka. Tikus sudah beranak pinak pula di rumah. Orange…Orange..Orange..

 

Mahu shopping..shopping..shopping. Minggu lepas ada 5 DVD dan 5 buah buku saya shopping. Minggu depan mahu intai baju muslimah pula..hehehe..Kalau Honey tahu sure sah kena bebel..

 

Rumah sudah ada new gate, auto gate, pergola dan cat. Rumah cantik! Ada lagi nak buat tapi kena betul-betul ikut budget.

 

Oh..dalam minggu ni saya macam rasa nak lempang muka seseorang dengan kasut merah saya. Tahu kenapa?? Sebab menyampah tahap dewa dengan sikap gediks menjilat, degil macam nak mampos, syok sendiri dan cakap lebih tapi tin kosong. Uaghhh…serius tension. Satu ketika kesabaran saya menipis dengan kedegilan mamat ni. Hingga saya terpaksa step in and take charge. Jika di biarkan..saya pasti 100% the project will fail. So I lead because I want to realize the dream…haha..philosophi Mr Honda nih…ekeke.

 

Lagi??? Nanti fikir ye?

No comments:

Post a Comment