Wednesday, June 30, 2010

Lapuran Ujian Tahun Pertama, Semester 1 – Ananna.

Salam,

 

Yeap..anak dara sudah habis exam dan taaaadaaaaaa…………

*

*

*

*

*

The result….

*

*

*

*

*

*

Bahasa Melayu             = A

Bacaan Bahasa Melayu = B

English Language         = A (100%..terror anak dara)

English Oral & reading = B

Matematik                  = A

Pendidikan Islam        = A

Sains                          = A

Pendidikan seni         = C

Mengenal & Menyebut :

Huruf Kecil secara turutan = B

Huruf kecil secara rawak    = C

Mengenal & menyebut nombor :

Secara menaik         = A

Secara Menurun      = B

Secara rawak           = B

 

Sosio Emosi dan daya fikiran = kebanyakannya B & C. Ananna dapat C dalam “tidak mengadu hal yang remeh temeh”..emh..tau dah..

 

Ketrampilan diri = Semuanya B.

 

Kognitif/Mental = Kebanyakan A & B. Ananna dapat C untuk “boleh menyebut nama sendiri dengan betul”..ok ..sebab dia terbelit-belit lidah nak menyebut Adrianna..akhirnya tetap jugak keluar “Ananna Khaleda”. Emh..betul lah tuh.

 

Lain-lain = ini berkaitan ibu bapa..semua A. Nak kena dapat B???

 

Pesan Mommy to Ananna..jgn banyak tengok CH611 – 616!

 

Apa2pon Mommy dan Daddy tetap proud.

3 comments:

  1. sebab tgk CH611 - CH616 tu la english full mark... just like my niece... :)

    ReplyDelete
  2. Adik..tak pe ada byk masa lagi...
    Yus..emh..betol jugak kan??

    ReplyDelete