Monday, June 21, 2010

Princess with the plan.

Salam...

Wah! Lama juga tidap hapdet kan?? Rindu tak?? Tehehe.

Actually mahu hapdet tentang Honey Bear tapi nantilah...emh..maybe dalam minggu ini or minggu depan kami akan camping lagi di DEMC..macam itu lah.

Ok..kita cerita benda happy sikit ye..of coslah pasal Cik Princess aka anak dara aka Cik Ananna.

Hari ni, 1st day anak dara bersekolah semula setelah 2 minggu bercuti rehat. Untuk menaik kan semangat anak dara untuk pergi sekolah, mommy dan daddy shopping peralatan menulis baru yang ada gambar BEN 10. Kelasssss betol anak dara.!

Pagi-pagi bangun penuh semangat untuk ke sekolah. Siap bertocang dua sambil menyanyi girang. Tak lupa juga berpesan (erk..warning sebenarnya) untuk menjemput pukul 12:00pm nanti. Kebetulan pula Honey masih MC..so bolehlah.

Tepat 12:00pm, dari dalam pagar dia sudah menjerit memangil nama Daddy. Sebaik masuk di dalam kereta....

"Daddy, jom pegi kedai uncle. Beli CD 'infinity and beyond'. Lepas tu kita beli goreng pisang..lopok (keropok lekor)..ye Daddy ye...ye..ye..ye..."

Agak-agak bila anak dara sempat buat plan macam gini ye??

6 comments:

  1. kan...? hai..mommy n daddy yg pening skrg...

    ReplyDelete
  2. selamat back to skul ananna! eh eh baru perasan, dah tukar corak penulisan dan yg paling penting layout baru. reel suker!!! *sambil tepuk2 tangan

    ReplyDelete
  3. eh..corak penulisan yang bagaimana itu ye?? tehehe.

    ReplyDelete