Wednesday, August 11, 2010

Anak dara berpuasa.

Salam,

Adrianna Khaleda Iznil, belajar berpuasa hari ni. Wah! Wah!

Harap-harap anak dara dapat bertahan hingga ke petang..wah! tinggi benar cita-cita mommy.

Ok..nanti kita hapdet perkembangan terbaru ye?

*
*
*
*
Hapdet "Mari Beli Abaya"..Alhamdulillah..walaupon saya busy melayan kerenah Customer-customer satu Malaysia (office), order untuk "Mari Beli Abaya", masuk juga. Tak banyak..tapi Alhamdulillah. "Mari Beli Abaya" kan masih muda lagi. Usia baru seminggu..

Kalau korang terbaca posting ni, sila lar add "Mari beli Abaya" kat facebook. Harga jangan takut..jauh lebih murah dari kedai lar. Cantik ke tak cantik pakai Abaya ni?? Cantik ya amat you...Tak percaya..cuba order. Memang ukuran nya besar, tapi kainnya jatuh terletak cantik dan paling penting menutup aurat. Jangan risau kalau pakai Abaya ni panas..sebab tak panas sebenarnya..Kat neraka tu ha lagi panas...ops! But seriously babe, tak panas.

Nanti-nanti, saya posting gambar "cun" saya pakai Abaya ye. Haip..! jangan kata saya perasan pula...tak baik tau!..hahaha. Fine..saya memang perasan!

*
*
*
*
Akhir sekali, Selamat menjalani ibadat di bulan Ramadhan. Kalau berbuka puasa di hotel-hotel tu pastikan hotel telah dapat sijil halal dari Jakim. Jangan termakan benda yang "halal" tapi sebenarnya "haram". Apa jadi dengan puasa kita.??

Halal dan haram ni soal hukum. Kalau kita sibuk-sibuk nak swastakan sijil hahal serupa lah macam kita nak swastakan polis..atau kastam. Ha...tgk apa jadi nanti. Sanggup kah?

Lagi satu, kalau menerima jemputan berbuka tu, harap-haraplah jangan di tinggal kan pula solat maghrib, Isya' dan Terawihnya. Jangan pula seronok-seronok berbuka di luar, lepas tu pi dangdut...Ish..ish..ish!

Ok..lar..mak nenek sungguh saya..

Selamat berpuasa again dan jangan lupa beli "Mari beli Abaya"..tehehehe

2 comments:

  1. promosi hebat ni hehehe. salam ramadhan kakak ku

    ReplyDelete
  2. Ye dik..tak berminat ke?? Penat akak promote ni. Boleh belikan hadiah raya untuk mak, kakak dan adik-adik. Ha..nak bagi GF lagi ler bagus. Apa kata..order "Mari beli Abaya"..ekekek.

    Selamat ramadhan ye Hidney Wahid.

    ReplyDelete