Tuesday, September 21, 2010

Warna raya di Ipoh.

Saalam,

 

Raya ke 2, selepas subuh, kami bertolak ke Ipoh. Ye ar, my other half tu macam dah tidak sabar-sabar mahu balik kampung. Tapi me lar yang jadik drebar..huhuhu.

 

Alahai…En Kembar Honey belum lagi bagi gambar family kat Ipoh. Saya pulak tak ler sibuk mengambil gambar sebab saya ni tak berapa nak pandai. Malu weh..Kembar Honey dah macam taraf pro…wuwuwuwu.

 

Kami tak kemana pun sebab ramai yang datang menyerbu ke rumah..Yang pasti…aktivity MAKAN itu WAJIB..tehehe.

 

Ok..gambar yang ada di tangan…

SONY DSC Pak Tua!

SONY DSC  SONY DSC

Antara cucu-cucu Pak Tua.

 

SONY DSC Ni kawan Honey…eh..sorry saya dah lupa sapa nama mamat nih…huhuhu.

 

Nape tetiba watak kawan Honey ini jadi penting pulak dalam posting kali ini…Ha…ni jawabnya..

 DSC03969

Orang tua sibuk beraya, budak-budak ni sibuk main nyorok-nyorok pula. Walaupun tak pernah jumpa tetapi masing-masing mudah mesra.

 

 SONY DSC

Ni kelakar gila..logik tak main nyorok-nyorok tapi menyorok belakang pintu gate…? sah-sah orang dapat carik. Apa lah Ananna ni! Yang sebelah itu Nurul, sepupu Ananna.

SONY DSC DSC03971

Ni anak tuan rumah. Fuh…cantik kan rambut dia…macam maggie. Mulut pun boleh tahan juga. Asyik sibuk tayang gelang beli kat Giant…wah!

DSC03975

Sepupu anak tuan rumah…pun rambut maggie.

 

SONY DSC

SONY DSC

 SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Anak dara saya yang sempat posing gaya model…so natural kan? ekeke.  Gambar yang last tu nampak sangat anak dara saya sudah besar..tetiba rasa rindu masa dia baby dulu..huhuhu.

 

Ok..once dah dapat gambar family dari Ipoh kita blogging lagi ye. Sudah malam…perlu tidur..esok mahu bangun sahur dan saya belum solat Isya’. Jom ..jom..jom kita solat dulu!

 

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.

4 comments:

  1. 1st time ni banyak gambar. reel suka!!!

    ReplyDelete
  2. Hi you.
    I suka la rambut Ananna tau. Look so shiny and healthy. Dah macam ade jatuh2 kat dahi kan. Jelita tau!! :)

    ReplyDelete
  3. Reel..more & more pictures after this...wah! mcm iklan tv. Tapi akak mahu gambar YAN!

    Nuuril, Blh buat iklan syampoo..ke nampak shiny sbb camera trick...ekeke. Nmpk anak dara dah betul2 macam anak dara kan?

    ReplyDelete
  4. gambar yan tak boleh masuk sini hehehe

    ReplyDelete