Sunday, October 24, 2010

Redha aje lar.

Saalam,

Kena peluk, kena cium, kena penyek2 (sometimes), kena cium bau bantal busuk Cik Muda kecik…saya redha..sungguh redha  dan saya juga suka sangat sebenarnya.

 

DSC04146

 

 DSC04147 DSC04149

 DSC04150 DSC04151

 

Ahhh..puas hati!

 DSC04154

 

Xoxo,

Orange Jnr.

4 comments:

  1. manjanya Ananna dengan Orange Jr!!!
    Ananna mmg dari kecik xtakut kucing ek you.

    Oman suka jugak dengan cat.
    Kalau nampak tu, melompat-lompat..
    Tapi kalau cat tu lari datang kat dia.
    Dia pulak yang melompat!. hahaha

    ReplyDelete
  2. Suka buli si Orange tu. Arini dia buat bulu Orange mcm ala ala punk. Boleh?

    A'ah..dlm pewot lagi dah kawan dgn Orange. If Ananna tido kat baby coat, then Orange tido kat bawah.

    Bila Orange dah tak ada..si Orange Jnr lah penggantinya.

    Hahaha..Cute Oman. U pon tak ikut lompat sama ke?

    ReplyDelete
  3. ah.. gambar last skali gediks sgt.. picit karang!

    ReplyDelete
  4. Hahaha..mmg perangai dia gediks pon..

    ReplyDelete