Sunday, December 12, 2010

Idaman kalbu sudah jadi milik ku.

 

image

 

Jangan jelous k. Tu lar handbag terbaru saya..

Saya memang fan Fossil…Fossil lover..ekeke.

 

Next..

Stella Analog White Dial

Agh…I want..I want..I want!Eye rolling smileIn love

5 comments:

  1. reel pakai 3 jam fossil tak bising pun ngeee

    ReplyDelete
  2. omg..........i want too!
    mcm lebih kurang jer taste kite :)

    ReplyDelete
  3. Bagus....!!!!shopping time......enjoy your big B!!!!!

    ReplyDelete
  4. kak, henbag takkan 1 jer? b besar..

    ReplyDelete
  5. Reel : Akak tak pakai jam Fossil sbeba tu bisisng sket. Akak pakai jam yang En Honey bagi masa kahwin which is dah 10 years old. Masih kilat. Masih function n masih cantik macam tuannya..haha.

    Fathiha : tu lar..U tak mo shopping ngan I lagi. hehehe.

    Hana : Big B tu nak simpan buat belanja sekolah Ananna in 2012. Gila plan..ekeke.

    Ummie : Eh..satu ke? dua lar..satu lagi rembat Charles & Keith...ekeke.

    ReplyDelete