Tuesday, February 1, 2011

Force her to count..She cried in class.

 

Photo0030

 

You all nampak tak apa cikgu Ananna tulis??

“Doesn’t want to count at all. FORCE her to open her mouth, say the number then only count with finger. Cried in class”

Seriously…betul ke tak betul cikgu ni. Ayoyoyoyo…! Of cos lah ko dah paksa bebudak akan :

1. Takut

2. Tak mau buat…mode degil keluar.

3. Nanges..

 

Ananna pula menambahkan perisa…”Teacher *bukan nama sebenar*, pegang mulut Nanna (pegang macam nak bagi ubat tu), paksa Nanna…Nanna takot..lepas tu dia pukul belakang Nanna kuat-kuat. Sakit. Nanna nanges”

 

Nah…patut ke tak patut cikgu tadika buat macam ni????

5 comments:

  1. ade ke camtu..kene jumpa la cikgu tuh..isshh, tak patut la buat cenggitu..kan tadika jek..nanti, dia pun dah takut nak p skul..

    ReplyDelete
  2. erk garang nyer. tapi at least cikgu tu jujur nak bagitau apa yg jadi

    ReplyDelete
  3. ibuhana : Terus jumpa cikgu besar. Cikgu2 lain kata Ananna tu tak ada problem. Dalam kelas Hafazan dia lah paling terror. Rahsianya..kena puji2 dia habis habisan..hehehe. Tu lar kan..kalau garang sgt nnti dia takot pulak nak gi kelas.

    Reel :Mmglar jujur tapi rasanya tak betol apa yg dia buat. Kalau dia tak bgtau pon Ananna dah pandai cakap & terror mengadu.

    ReplyDelete
  4. huuhuhuh nape teacher dia tu garang benoor... aunty pun nangis gak anana kalau kene cmtu.. sian anana.. jgn fobia ye.. pasni kalau teacher suh count, anana count kuat2 smpi teacher tu yg nangis pulak.. hehe.. ;P

    ReplyDelete
  5. Faishura : tulah..Ananna ni kalau kena sergah aje terus beku..kaku...sentap. Cikgu ni "lampu merah" kot masa tu..huhuhu. Yg suruh cikgu nanges tu..Nanna dah buat dalam kelas tahfiz. Suara dia ler paling kuat...ekeke.

    ReplyDelete