Saturday, December 31, 2011

Gigi Ananna sudah minus 1.

Salam,

Selamat tahun baru 2012. Semoga selamat ye..jangan buat maksiat malam-malam tahun baru ni....

Ok..back to the topic. 29 Dec 2011, 11:45pm- Mommy berjaya cabut gigi Nanna.........yeah!. Hoh...hebat tak? Sebelah tgh BF Ryssa, sebelah tangan lagi sibuk pulak cabut gigi Ananna.

Before rongak.


Rongak!


Sekarang gigi tu Ananna simpan. Sebab dia kata nanti ada fairy datang nak bagi duit....hohoho..Mommy & Daddy lar fairy dia tu...huhuhu. Tadi aje dah beli scooter (nanti kita ambik gambar ek), Puzzle Angry Bird, stationery Dora & hoola hup...yang ni Mommy boleh main sekali...boleh ler mengecilkan perut buncit ku...(G..I menunggu dgn sabarnya bengkung free....ekeke.) 

OK..Itu aje.

Happy New Year semua!


4 comments:

  1. eeee pagar dah roboh hehehe

    selamat tahun baru kak zura

    ReplyDelete
  2. Baru roboh 1 ekekee...tu ada lagi 2 gigi depan bergoyang. Anytime very soon rongak ler depan tuh...

    Selamat 2012 Reel!

    ReplyDelete
  3. akan diganti dengan gigi kekal la lepas ni. ananna jgn makan gula2 banyak sgt. nanti abang pukul. err abang?

    hahahaha

    ReplyDelete
  4. Bukan abang....Reel taraf ATUK skrg...ekeke.

    ReplyDelete