Tuesday, June 9, 2015

Elora Dress.

Salam all,

I'm back with new collection. Hihihi.

This dress sangat lah special. Sebab 3in1. Boleh nursing. Boleh pakai waktu pregnant. Boleh juga di pakai begitu saja.

Best kan?

Ok. Jom tengok gambar.

 ED08
 ED06

 ED04

 ED02

 ED07

 ED05

 ED03
 ED01



✔Saiz: S, M, L ,XL
✔Material: (Dalam: High quality lycra. Luar: Flowy chiffon)
✔Nursing friendly (mempunyai 2 zip di dada)
✔Mempunyai span di bahu
✔Lengan bergetah
✔3 in 1. Boleh dipakai ketika mengandung, menyusu bayi atau dipakai begitu shj!

Cantik kan?

Suka??

Boleh order & Wassap : 0123868371

Price RM169 excluding postage

POSTAGE:
-Semenanjung: (1-2 hari bekerja)
RM 10 (1 helai baju-poslaju)
RM 14 (2 helai baju-poslaju)
RM 15 (3 helai baju-GDEX)
-Sabah/Sarawak: (Pos laju, 1-2 hari bekerja)
RM 12 (1 helai baju)
RM 15 (2 helai baju)
RM 18 (3 helai baju)

Wednesday, June 3, 2015

Keep calm and wer Original 10 cushion foundation

Salam everyone,

Tajuk kat atas tu memang boleh blah... hahaha.

Sudah 3 minggu saya bertapa di Central Training Centre, PJ. Jumpa dengan pelbagai jenis dan bentuk manusia. Ada yang sangat meggelikan hati. Ada yang sangat memberi inspirational kepada kita. Ada yang MEMENINGKAN kepala! 

Jadi.... untuk membuatkan kita sentiasa calm..... pakailah Original Raw 10 cushion foundation.... hihihi. 

Ha... ye. Sama macam yang you all tengok kat Go Shop tu.  Tapi if you all nak try or nak beli secara loose dahulu, bolehlah beli dengan Kaydaryss Enterprise....

Nak more coverage, bolehlah dap dap dap dengan lebih sikit. Tapi if nak simple, dap dap sikit-sikit aje pun boleh. Nampak sangat natural. Masa memula pakai tu nampak macam berkilat tapi bukan berminyak tau. Itu memang style Korean. Make up foundation Korean ni mesti nak rasa soothing dan glowing which I like very much. 

Daya tahan cushion foundation ini memang bertahan uolls. Suka! Tak perlu nak re apply. Ahh... tak perlu nak tepek macam-macam cream before apply foundation cushion. Dengan satu produk saja semua settle. Tapi........ bila nak solat kena basuh bersih-bersih tau. Takut nanti tidak sah pula solat kita. Ingat ye.

Price dari Kaydaryss pun menarik...hihihi.

With casing : RM80
W/out casing (refill) : RM40

Excluding postage.

Postage - RM7 kat Semenanjung & RM10 kat Sabah & Sawarak.

PROMO FREE POSTAGE if purchase in set (1 Original 10 Cushion Foundation with casing + 1 refill - RM120 (free postage)

Nak order senang ja. Boleh Wassap 0123868371. Wassap saja tau....

Delivery postage pada hari Rabu, Saturday & Monday.













































































Tuesday, June 2, 2015

Original 10 Cushion Foundation

I love this product so much. Very natural. Tak melekit. Tahan lama. Coverage terbaik. Senang nak apply. Kalau kena hujan atau air, foundation ni tetap mantain.!

Ni lah antara produk terhangat di Korea sekarang.

Jika berminat dengan produk terhangat dari Korea ni (genuine ye), bolehlah contact :

Kaydaryss Enterprise - WA 0123868371 or kaydaryss@live.com

Price? Memang murah.

With casing : RM80
W/out casing (refill) : RM40

Excluding postage.

Postage - RM7 kat Semenanjung & RM10 kat Sabah & Sawarak.

PROMO FREE POSTAGE if purchase in set (1 Original 10 Cushion Foundation with casing + 1 refill - RM120 (free postage)

Mana nak dapat oi harga macam ni.!

Postage akan di buat setiap Isnin, Rabu dan Sabtu. Thank you and have a nice day.

Azura Iznil
Kaydaryss Enterprise